Acte Firme Gorj

Despre Noi

Ne asiguram sa le raspundem tuturor celor care sunt pe punctul de a incepe o afacere

ARTEMISIA CONCEPT CENTER este o societate comerciala cu raspundere limitata in care profesionalismul, calitatea, loialitatea si onestitatea, sunt doar cateva caracteristici ce ne reprezinta si prin care incercam sa transformam numele in renume si activitatea in rezultate.

Desi este relativ tanara si ambitioasa, ARTEMISIA CONCEPT CENTER dispune de o echipa de profesionisti cu o experienta profesionala in domeniu de mai bine de 10 ani, fiind o companie cu viziune de viitor.

Scopul nostru este sa oferim servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri si accesare de fonduri UE, cat si celor care cauta servicii complexe de consultanta comerciala și juridică pentru infiintari si modificari de firme – SRL/SRL-D/PFA/I.I

+ 0
Firme nou infiintate in ultimii 4 ani
+ 0
Mentiuni
  • 52 proiecte finantate prin FEADR Masura 123, Schema ajutor de stat N572- Masura 123, Masura 121, Masura 313, Masura 312, Masura 125 in valoare de peste 50.000.000 Euro.
  • 1 proiect pentru achizitie de calculatoare prin Ateliere Fara Frontiere;
  • 3 proiecte pe POS DRU, AXA 6.1 – valoare aproximativa – 5.750.000 Euro
  • Colaborare la alte 4 proiecte pe POR, Masura 5.2, valoare aproximativa 28.000.000 Euro;
  • peste 800 de firme nou-inființate în mai puțin de 3 ani.

În ceea ce privește segmentul juridic, suntem primii din județ care am scazut preturile cu 30% față de concurență pentru înființarea, modificarea sau lichidarea unei – SRL/ SRL-D/PFA/I.I.

De ce? Pentru ca atunci cand sustinem ca vrem sa cladim o comunitate de business, credem si actionam in acest sens.

Dar nu spunem mai mult! Va invitam sa ne cunoasteti! Doar asa va veti convinge de calitatea serviciilor noastre si de ofertele promotionale oferite!

Consideram ca tineretea, experienta, dinamismul, optimismul, know-how-ul, precum si o gandire pozitiva si constructiva sunt piesele de baza al unui adevarat motor de dezvoltare, un angrenaj aproape perfect spre a reusi in activitatile noastre.

Va asteptam cu drag!