Acte Firme Gorj

Schimbare activitate principala

Firma ta in cel mai scurt timp

Obiectul de activitate este o descriere detaliata a activităţilor economice pe care o persoană juridică le poate desfăşura.

 

O firmă poate avea un singur obiect principal de activitate, căruia îi corespunde un singur cod CAEN, dar numărul de obiecte secundare de activitate nu este limitat.

 

O persoană juridică poate avea un obiect de activitate restrâns (o singură activitate economică), după cum poate avea un obiect de activitate foarte amplu, ceea ce înseamnă că gama activităţilor economice pe care le poate desfăşura încă de la înfiinţare este foarte largă. In anumite cazuri prevăzute de lege, persoana juridică nu poate desfăşura decât o anumită (unică) activitate economică sau o gamă de activităţi economice din acelaşi domeniu. Atunci când doriţi să modificaţi obiectul de activitate al firmei dumneavoastră, trebuie să ţineţi cont de prevederile legale în vigoare.

 

În cazul în care solicitaţi modificarea obiectului de activitate principal al firmei, atunci va trebui să depuneţi, pe lângă documentele mai sus menţionate şi certificatul de înregistrare al firmei în original.

 

TARIFE la REGISTRUL COMERTULUI

  • 61 lei sau 122 lei sau 183 lei (depinde de numarul de caractere final al actului modificator care trebuie publicat in Monitorul Oficial Partea IV-a;
  • 61 lei taxa de publicare in Monitorul Oficial Partea a IV-a a notificarii depunerii actului constitutiv actualizat la registrul comertului